Këshilli Rinor Kukës, në kuadër të zbatimit të projektit të financuar nga LevizAlbania në Thirrjen e 2-të për aplikime po vijon turin e takimeve me të rinjtë në komunitet. Takimi i radhës u ndal në gjimnazin ‘‘Ahmet Voka në Gostil, ku me të rinjtë u diskutua rreth problematikave dhe rëndësisë që gjeneratë duhet te jetë aktive në komunitetit.

 

Këshilli Rinor në Kukës është mbështetur nga LevizAlbania në kuadër të projektit ‘‘Angazhimi Rinor në Komunitet‘‘.

 

#LevizAlbania #Perfshihu

#PerNjeDemokraciTeForteVendore
#PerNjeQeverisjeVendoreCilesore