LevizAlbania organizon prej datës 24 Prill deri më 28 Prill “Javën e  Demokracisë Vendore”. Rrugëtimi dy vjeçar i projektit që synon të forcojë demokracinë vendore përmes aksioneve qytetare për një qeverisje vendore cilësore dhe efektet e nismave të orgnizatave të shoqërisë civile dhe individëve do të diksutohen në forume, konferenca, shfaqje teatrale dhe evente sociale.

LevizAlbania është projekt i financuar nga Zyra Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe zbatohet nga tre organizatat e suksesshme shqiptare “Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”, “Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim” dhe “Co-PLAN”.

Më poshtë gjeni programin e plotë të “Javës së Demokracisë Vendore”.