Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LevizAlbania - Njoftim per publikun
LA prezanton "Platformën e Menaxhimit të Njohurive për Angazhimin Qytetar"
INDIVIDËT SI AKTORË NDRYSHIMI NË KOMUNITETET E TYRE
https://www.levizalbania.al/sq/lajme/ne-i-u-dedikuam-demokracise-vendore
"E DREJTA E INFORMIMIT" – LA TRYEZË KONSULTIMI MË IDP-në DHE SHOQËRINË CIVILE

Reagim i shpejtë

23

Projekte të mbështetura

362

7,010,201 mln CHF fonde granti

7.0M

Bashki të mbuluara

61

38,491 Qytetar të përfshirë

75K

Thirrje për Aplikime

9

Projekte strategjike

12

0
Projekte të mbështetura
0
7,010,201 mln CHF fonde granti
Image
0
Bashki të mbështetura
0
Qytetar të përfshirë
0
Thirrje për Aplikime
0
Projekte Strategjike
0
Reagim i shpejtë
Thirrja për aplikime  NR.9

Thirrja për aplikime
NR.9

APLIKIMET JANË MBYLLUR
Reagim i shpejtë

Reagim i shpejtë

APLIKIMET JANË MBYLLUR
Nisma të Mbështetura

Nisma të Mbështetura

Më shumë
Projekte Strategjike

Projekte Strategjike

Më shumë

Qëndro i përditësuar

Please enable the javascript to submit this form

Qendra LevizAlbania është një organizatë e pavarur shqiptare e cila duke filluar nga data 1.10.2023 ushtron aktivitetin e saj me vete, jo më me mbështetjen e Agjencisë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC); çdo veprim apo sjellje e Qendrës LevizAlbania është përgjegjësi vetëm e saj, dhe çdo detyrim lidhur me të i ngarkohet asaj.

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153

Qendra LevizAlbania është një organizatë e pavarur shqiptare e cila duke filluar nga data 1.10.2023 ushtron aktivitetin e saj me vete, jo më me mbështetjen e Agjencisë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC); çdo veprim apo sjellje e Qendrës LevizAlbania është përgjegjësi vetëm e saj, dhe çdo detyrim lidhur me të i ngarkohet asaj.

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153