Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

Fotogaleri – Të rinjtë e qytetit të Lushnjes kërkojnë ngritjen e Qendrës Rinore përmes artit

Organizata “ Mendime dhe Inisiativa te Lira“ zhvilloi aktivitetin e radhës në kuadër të projektit të mbështetur nga LevizAlbania. Të rinjtë prezantuan punimet e tyre në hollin e Pallatit të Kulkturës “Vaçe Zela“ duke kërkuar në këtë formë përfshirjen në Buxhetin e vitit 2019 nga Bashkia e Lushnjes të ngritjes së Qendrës Rinore, ku ata të kenë mundësi të zhvillojnë aktivitete kulturore dhe artisitike.

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153