Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

Takimi përmbyllës - “Arti dhe Rinia një binom që mund kotësinë”

Të rinjtë advokuan në Bashkinë Lushnje për më shumë politika rinore

Më mbështetjen e LevizAlbania, organizata “Mendime dhe Inisiativa të Lira“ zbatoi projektin “Rinia I njeh dhe di si ti kërkojë të drejtat qytetare”. Një projekt qe organizata e ideoi dhe zbatoi bashkarasisht me të rinjtë nga qyteti i Lushnjes për 12 muaj duke fuqizuar aktivizmin rinor të cilët nëpërmjet aktiviteteve kulturore, ekzpozitave fotografike dhe shfaqjeve teatrale ngritën zërin dhe advokuan për orientimin rinor të buxhetit të bashkisë, si e vetmja mundësi për të garantuar prosperitet dhe mirëqënie për brezin e ri të qytetit të Lushnjes.

Një BRAVO e madhe për zbatuesit e projektit dhe për të rinjtë energjikë të qytetit të Lushnjes.

 

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153