Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

Thirrja Nr. 6 e projektit LevizAlbania

LevizAlbania, projekti që synon të forcojë demokracinë vendore dhe përmirësojë qeverisjen vendore, përmes nismave të ideuara nga aktorët e shoqërisë civile, individët dhe grupet informale ka shpallur Thirrjen për Aplikime Nr. 6.

Thirrja për aplikime numër 6-të vjen në kuadër dhe të nisjes së fazës së dytë (2019-2023) të implementimit të projektit të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim për Bashkëpunim, i cili zbatohet nga konsorciumi i tre organizatave shqiptare: “Fondacioni Shoqëria e hapur për Shqipërinë”, “Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim” dhe “Co-PLAN – Instituti për Zhvillimin e Habitatit”.

LevizAlbania inkurajon aktorët e shoqërisë civile, individët dhe grupet informale të aplikojnë online përmes koncept-idesë, duke bërë aktor ndryshimi në komunitetin e tyre dhe ndikuar në përmirësimin e qeverisjes vendore, me insitucione më të përgjegjshme, llogaridhënëse, transparente dhe gjithëpërfshirëse.

APLIKO duke klikuar kutinë e THIRRJES PËR APLIKIME NR.6 në faqen e internetit www.levizalbania.al.

Aplikimi është I thjeshtë dhe bëhet vetëm online nga komjuteri, tablet apo aparati I telefonit mobile.  

Thirrja do të qëndrojë e hapur deri më 21 Tetor 2019, ora 23:59. Projekti dhe stafi do të zhvillojnë sesionet informuese me organizatat e shoqërisë civile dhe të gjithë grupet e interesuara, kalendari i të cilave do të publikohet në ditët në vijim.

Për më shumë vizito www.levizalbania.al dhe na ndiq në kanalet e media sociale @LevizAlbania.

#LevizAlbania #LevizPërDemokracinëVendore #Angazhohu #Apliko #Thirrja6

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153