Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

Thirrja Nr.6 - Kalendari i Sesioneve Informuese të LevizAlbania

Thirrja Nr.6 - Kalendari i Sesioneve Informuese të LevizAlbania

LevizAlbania, projekti që synon të forcojë demokracinë vendore dhe përmirësojë qeverisjen vendore, përmes nismave të ideuara nga aktorët e shoqërisë civile, individët dhe grupet informale ka shpallur Thirrjen për Aplikime Nr. 6.

Thirrja për aplikime numër 6-të vjen në kuadër dhe të nisjes së fazës së dytë (2019-2023) të implementimit të projektit të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim për Bashkëpunim, i cili zbatohet nga konsorciumi i tre organizatave shqiptare: “Fondacioni Shoqëria e hapur për Shqipërinë”, “Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim” dhe “Co-PLAN – Instituti për Zhvillimin e Habitatit”.

Për të informuar target grupet e interesuara, organizatat e shoqërisë civile, individët, grupet informale dhe qytetarët aktiv në komunitet, projekti LevizAlbania do të organizojë katër sesione informuese, sipas kalendarit të poshtë-shënuar:

  • Sesioni informues në qytetin e Vlorës

           09 Tetor 2019, ora 10:00 në Hotel Bologna

 

  • Sesioni informues në qytetin e Shkodrës

           10 Tetor 2019, ora 11:00 në Hotel Rozafa

 

  • Sesioni informues në qytetin e Elbasanit

           11 Tetor 2019, ora 10:00 në Hotel Imperial

 

  • Sesioni informues ONLINE

           14 Tetor 2019, ora 11:00 LIVE në Facebook @LevizAlbania

#LevizAlbania #LevizPërDemokracinëVendore #Angahzohi #Apliko #Thirrja6

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153