Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

BROSHURA ELEKTRONIKE 12 – Janar 2022

BROSHURA ELEKTRONIKE 12 – Janar 2022

WEB COVER

LevizAlbania sjell për publikun dhe audiencën Broshurën Elektronike Nr.12. Në broshurën elektornike Nr.12 për muajin Janar 2022 mund të mësoni më shumë rreth thirrjes për aplikime Nr.9 si dhe mbi aktivitetet e nismave të mbështetura nga LevizAlbania, projekti i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC që zbatohet nga konsorciumi i tre organizatave shqiptare: Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Patnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim dhe Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit.

LEXO BROSHURËN ELEKTRONIKE 12 TË LEVIZALBANIA

#LevizAlbania #DedikuarDemokracisëVendore #Newsletter12 #BroshuraElektronike12

Tags :

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153