Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LevizAlbania - Broshura Elektronike 10

LevizAlbania - Broshura Elektronike 10

CoverwebLACopy

 

LevizAlbania sjell për publikun Broshurën Elektronike Nr.10. Ky numër i broshurës elektronike i është kushtuar Javës së Demokracisë Vendore 2021.

Nga 31 Maj deri në 5 Qershor, LevizAlbania organizua Javën e Demokracisë Vendore për të pestin vit rradhazi. Ndryshe nga vitetet e mëparshme, kjo #JDV2021 u zhvillua në 6 ditë, në 9 qytete me 14 aktiviteteve, të organizuara nga LevizAlbania, anëtarët e konsorciumit të LevizAlbania dhe grantamrrësit me projekte në zbatim të mbështetur nga LevizAlbania.

Secila prej ditëve kishte të përcaktuar tematikën e saj, nga vullnetarizmi, fuqizimi i të rinjvë, financat vendore, mbrojtja e mjedisit, etj.

Në brëndi të Broshurës Elektronike Nr.10 gjendet informacioni i plotë mbi aktivitetet kyesore të Javës së Demokracisë Vendore.

LevizAlbania është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC që zbatohet nga konsorciumi i Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim dhe Co-PLAN, Instituti i Zhvillimit të Habitatit.

LevizAlbania – Dedikuar Demokracisë Vendore

SHKARKO BRORSHURËN ELEKTRONIKE NR.10

#LevizAlbania #LevizPerDemokracineVendore #DedikuarDemokraciseVendore #BroshuraElektronike10

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153