Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LevizAlbania – Broshura Elektronike Nr.9

LevizAlbania – Broshura Elektronike Nr.9

Newsletter FB

LevizAlbania sjell për publikun Broshurën Elektronike Nr.9, muaji Prill 2021. Në këtë numër të broshurës të projektit të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC, do të mund të lexoni informacione lidhur me nisma të mbështetura nga LevizAlbania në Thirjet për aplikime, nisjen e zbatimit të projektit strategjik të zbatuar nga Instituti për Zhvillimin e Sistemit të Zgjedhjeve.

LevizAlbania është një projekt I Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC që zbatohet nga konsorciumi I tre organizatave “Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”, “Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim” dhe “Co-PLAN, Instituti I Zhvillimit të Habitatit”.

Për të mësuar më shumë rreth broshurës elektronike të LevizAlbania kliko në link më poshtë:

BROSHURA ELEKTRONIKE Nr.9

#LevizAlbania #LevizPerDemokracineVendore #BroshuraElektronike9

 

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153