Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

REAGIMI I SHPEJTË

NJOFTIM - APLIKIMET PËR INSTRUMENTIN "REAGIMI I SHPEJTË" JANË MBYLLYR 

LevizAlbania falenderon të gjithë aktivistët e shoqërisë civile, individët dhe grupimet informale që aplikuan në instrumentin inovativ të projektit të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC. 

LevizAlbania, projekti që synoi dhe u angazhua në forcimin e demokracinë vendore.

#LevizAlbania #DedikuarDemokracisëVendore 

 PËR TU NJOHUR ME PROJEKTE TË MBËSHTETURA NGA LEVIZALBANIA NË THIRRJET REAGIMI I SHPEJTË  KLIKO KËTU

   LevizAlbania mbështeti ide që sollën ndryshimin e prekshëm për qytetarët dhe përmirësuan cilësinë e qeverisjes vendore në komunitet.

 

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153